Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Assertiviteit ( 4 avonden)

22 Mei @ 19:30 - 21:30

(Infosessie op 19/04!)

Heel wat mensen vinden het moeilijk om assertief te zijn. Wil jij graag leren om op te komen voor je mening, om aan te geven wat je wel en niet prettig vindt, wat je graag anders zou zien? Wil je graag leren je grenzen te (h)erkennen en dit ook aan te geven naar mensen in je omgeving? Is hulp leren vragen voor jou zinvol? Of zoek je naar manieren om om te gaan met eigen en andermans emoties in communicatie?

Daarnaast herken je misschien dat een gebrek aan assertieve vaardigheden slechts één kant van de medaille is. Vaak hebben we wel een idee hoe we het zouden kunnen aanpakken, maar komen we er niet toe om goede voornemens ook in daadwerkelijke actie om te zetten.

 

Daarom gaan we tijdens deze cursus ook in op veel voorkomende hindernissen om je assertiever op te stellen en geven we tips en technieken om aan de slag te gaan met deze belemmeringen. Belangrijk blijft wel om dit te gaan leren en tegelijkertijd dicht bij jezelf te blijven. Het is niet de bedoeling om iemand anders te worden, maar om na te gaan wat je anders wil aanpakken in de toekomst.

22/05

29/05

05/06

12/06

Telkens van 19:30 tot 21:30

Details

Date:
22 Mei
Time:
19:30 - 21:30
Event Category:

Organizer

CM Antwerpen

Venue

Auxiliazaal
Sint-Jacobsmarkt 49-51
Antwerpen, Belgium
+ Google Map