Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Geboeid door perfectionisme

20 Maart @ 09:00 - 16:30

Streef jij altijd topkwaliteit na, liefst zonder één enkele fout te maken? Voel jij steeds een knagend stemmetje vanbinnen dat het nooit goed genoeg is? Heb jij moeite met iets over te laten aan een ander omdat je van mening bent dat je het zelf beter kan dan de ander? Voel jij je overal verantwoordelijk voor en heb jij graag zelf de controle? Beginnen jij en/of je omgeving hieronder te lijden?
In een trainingscyclus van 2 dagen wordt een antwoord geboden op 3 vragen: Wat is het, hoe ontstaat het, geraak ik er weer vanaf en hoe. Verschillende vormen van perfectionisme worden afgebakend, de impact op het persoonlijk en professioneel functioneren wordt in kaart gebracht. De begeleiding biedt een geïntegreerde aanpak op de 3 sporen van menselijk functioneren (op persoonlijk en professioneel vlak) nl. denken – voelen – handelen. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk gefundeerde en in de praktijk getoetste technieken.

doelgroep

Iedereen die zelf met perfectionisme te maken heeft (dus niet in de hoedanigheid van hulpverlener – dienstverlener met cliënten met deze problematiek).

dinsdag 20 maart 2018, 09u30 tot 16u30.
dinsdag 27 maart 2018, 09u30 tot 16u30.

Venue

UCCL Diepenbeek
Agoralaan, gebouw B
Diepenbeek, Belgium

Organizer

UCLL
Website:
https://www.ucll.be/