Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MeTime, cursus 4 woe nm

23 Mei @ 13:30 - 16:30

Tijdens deze cursusreeks gaan we in 4 sessies kijken hoe we terug “de tijd van ons leven” kunnen creëren. Van recupereren, naar beleven en leven.
· Recupereren: Energie en lichamelijke weerbaarheid als basis
· Beleven: Niet alles tegelijk!: hoe standhouden in “de waan van de dag”?
De mythe van het multitasken aangepakt: hoe je focus bewaken en terug me-time creëren in hetgeen je al doet.
· Leven: Wanneer komen we echt “tot leven”? Het vermogen om voluit te leven door doelen na te streven vanuit jouw inspiratiebron (waarden, drijfveren, energiegevers,…). Keuzes leren maken en “ja” zeggen tegen de juiste dingen.
· Van “ballast naar bagage”: belemmerende opvattingen en overtuigingen aanpakken. Het dichten van de kloof tussen weten en doen.
Inclusief werkboek.

In deze drukke tijd, met zoveel dingen te doen, steeds in de weer voor allerlei en iedereen, zoeken we allemaal naar manieren om het vol te houden. De drukte op zich vraagt van ons heel wat inspanning en energie. Hoe langer een periode van drukte duurt hoe moeilijker het is om te recupereren en niet opgebrand te geraken.
Tijdig me-time nemen dus….?
Me-time na de uren? Het gevaar bestaat echter dat we in het scenario terecht komen dat me-time een “apart” deel van de dag wordt; dat me-time moet compenseren voor de dagelijkse beslommeringen en de energievreters in ons leven, al de moetens en de verplichtingen,…

Details

Date:
23 Mei
Time:
13:30 - 16:30
Event Category:

Organizer

CM Midden-Vlaanderen
Website:
ww.cm.be

Venue

LDC De Maretak
Albrechtlaan 119A
Aalst, Belgium
+ Google Map